Pohdi näitä asioita ostaessasi mattoa makuuhuoneeseen

Kotimme makuuhuone on alue, joka ansaitsee tulla kohdelluksi ainutlaatuisesti henkilökohtaisen mukavuutemme ja nautintomme tähden. Onhan makuuhuone kuitenkin huone, jossa haluamme rentoutua ja levätä. Aloitamme ja päätämme päivämme makuuhuoneeseen. Ja niinpä, oikeanlaisen maton hankinta makuuhuoneeseen on äärimmäisen tärkeää. TrendCarpet kuitenkin ehdottaa, että otat huomioon muutamia asioita ostaessasi online-mattoja. Internetistä ostaminen säästää taatusti aikaa ja vaivaa arjen kiireiden keskellä.

Oikea koko

Ennen maton valitsemista kävele makuuhuoneessasi. Kiinnitä huomiota kalusteisiisi. Oletko tyytyväinen sänkysi ja yöpöytäsi paikkaan? Jos kyllä, voi olla, että tarvitset online-mattoja molemmille puolille huonetta. Näin paljaat jalkasi pääsevät kosketuksiin maton kanssa. Toisaalta, saatat myös haluta järjestää kaiken uudelleen. Tässä tapauksessa on järkevintä suunnitella tilaa etukäteen ennen uusien mattojesi koon ja sijainnin valitsemista.

  • Mittaa ja ota ylös mahdolliset ideat
  • Suuret vai pienet matot

Useita muotoja

Maton sijainnin ja koon lisäksi on tietenkin päätettävä vielä maton muoto. Pitkä, suorakulmion muotoinen matto lisää huoneen syvyyttä. Pyöreän ja ovaalin muotoiset matot ovat myös mainioita vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita. Oikeaa ja väärää päätöstä ei tietenkään ole; kaikki riippuu henkilökohtaisesta tyylistäsi ja sisustusmaustasi.

  • Sekoita ja yhdistä

Väri ja kuviot

Jos väripalettisi on neutraali, värikäs matto tuo makuuhuoneeseesi rikkautta ja iloa. Halutessasi voit myös pysyä neutraalissa väripaletissasi ja valita beigen tai ruskean sävyjä. Toisaalta, jos huoneesi on kukkainen tai täynnä useita kuvioita, yhtenäinen matto auttaa kasaamaan huoneesi teeman yhteen.

  • Yhtenäistä vai designia

Miksi valita TrendCarpet makuhuoneen mattojesi ostoon?

Kuten esittelyssä jo mainitsimme, online-mattoja on tänä päivänä kaikkialla ja ne ovat varsin suosittu shoppailumuoto. Laatu on tietenkin kärkiluokkaa ja laaja valikoima tarjoaa tyytyväisyystakuun jokaiseen makuun. Nopea toimituksen ansiosta mattosi on kotiovellasi alta aikayksikön!

  • Välitön toimitus (ennen klo 15 tehdyt tilaukset toimitetaan samana päivänä)
  • Ilmainen palautus (14 päivän sisällä)
  • Valtava valikoima korkealaatuisia mattoja

Makuuhuoneesi on pyhäpaikka niin yksityisyyden kuin rentoutumisenkin tähden. Valitessasi TrendCarpet mattojen osto verkossa hoituu stressittä. Ostotapahtumaasi tukee poikkeuksellinen asiakaspalvelu sekä rahat takaisin -takuu. Sinun ei edes tarvitse maksaa palautuksiesi toimituskuluja… vaikka epäilemmekin, ettei mattojen palautukselle löydy syytä. Voit nyt alkaa unelmoida haluamistasi matoista. TrendCarpet tarjoaa taatusti yksilön, joka sopii yhteen juuri sinun tarpeidesi kanssa!